Loading color scheme

Novosti

Online druženje na temu: „Simbolika 9. maja nekad i sad“

TPL_BY
0

Edukativni centar Skupštine Crne Gore juče je povodom Dana Evrope - 9. maja, organizovao onlajn druženje članova Učeničkog parlamenta OŠ „Štampar Makarije” iz Podgorice sa predsjednikom Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Miodragom Lekićem i predsjednikom Odbora za evropske integracije Branimirom Gvozdenovićem, na temu „Simbolika 9. maja nekad i sad“.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Edukativni centar Skupštine Crne Gore organizovao sastanak sa predstavnicima osnovnih škola

TPL_BY
0

Edukativni centar Skupštine Crne Gore organizovao je danas, u Skupštini Crne Gore, sastanak sa direktorima, nastavnicima, pedagozima i psiholozima više crnogorskih osnovnih škola, koji su dali značajan doprinos progamu Demokratskih radionica „Barbara Pramer“, kako učestvujući na radionicama, tako i afirmišući program među učenicima, ali i među kolegama i roditeljima.

Pročitajte više

Uručeni sertifikati polaznicima radionica

TPL_BY
0

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uručio je danas sertifikate predstavnicima učenika koji su u periodu od 10. oktobra 2017. godine do 8. juna 2018. godine, pohađali Demokratske radionice „Barbara Pramer“.

Pročitaj više

Poslanik Andrija Nikolić posjetio Demokratske radionice „Barbara Pramer“

TPL_BY
0

Andrija Nikolić, predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, posjetio je danas Demokratske radionice „Barbara Pramer", gdje je razgovarao sa učenicima V-4 OŠ „Dašo Pavičić" iz Herceg Novog, koji su se danas, u ulozi novinara, bavili temom Demokratija i parlament, odnosno pitanjima u vezi sa aktivnim građanima, izborima i donošenjem zakona.

Pročitaj više